Sunt tot mai fascinată de profunzimea pe care pot s-o exprim prin fiecare nouă lucrare. De fiecare dată când înalț culorile pe pânză, îmi conturez propria poveste artistică.

Manifestul meu ca artist abstract

  1. Cred în puterea expresiei abstracte. Ca artist abstract, cred în capacitatea artei de a comunica emoții și idei prin intermediul formelor, culorilor și texturilor, fără a fi legate de reprezentarea realistă.
  2. Texturile ca mijloc de exprimare. Texturile sunt fundamentale în creațiile mele. Îmi place să explorez și să creez pe pânză suprafețe bogate și diverse, care să provoace privitorul să exploreze lucrarea și tactil.
  3. Experimentarea cu volumele. Mă bucură să aduc o a treia dimensiune lucrărilor mele, prin utilizarea tehnicii de stratificare a formelor și a culorilor. Încerc să transpun spațiul în pânză, și astfel să ofer o experiență vizuală tridimensională.
  4. Libertatea și nonconformismul. Ca artist abstract, mă simt liberă de constrângerile și regulile reprezentative ale artei tradiționale. Îmi place să experimentez, să mă joc cu spontaneitatea și îndrăznesc să ies din tipare. Acesta este secretul operelor mele unice și personale: am un altfel de curaj.
  5. Emoția și interpretarea personală. Operele pe care le creez au ca scop captarea emoțiilor și transmiterea unui mesaj personal. Totuși, încurajez privitorii să interpreteze în propria lor manieră lucrările mele și să se conecteze cu ele într-un mod pur subiectiv. Mă bucură enorm când mi-l și comunică. Nu vreau să am un monolog, ci îmi doresc un dialog cu privitorul.
  6. Progresul și evoluția continuă. Ca artist abstract, sunt mereu în căutarea de noi tehnici și modalități de a îmi dezvolta stilul și de a-mi explora limitele artistice. Cred în importanța învățării continue și în evoluția constantă a artei mele.

Manifestul meu de artist abstract se bazează pe aceste principii, oferind o viziune a întregului proces creator și a valorilor mele artistice. Prin explorarea texturilor și volumelor, aduc la viață emoții și idei abstracte.

Îmi doresc ca lucrările mele să inspire și să conecteze privitorii cu propria lor lume interioară.

Lucrările mele favorite

RON Leu românesc
EUR Euro
Scroll to Top